Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Пазарджиклията Георги Млеканов подари първата си книга на РБ „Н.Фурнаджиев“

Организационният психолог, HR-мениджър и дългогодишен читател Георги Млеканов дари днес на Регионална библиотека „Н.Фурнаджиев“ три екземпляра от новата си книга „Смелиян, Амидофен и още двама-трима“. Книгата съдържа 18 разкази, които иронизират различни ситуации от днешната действителност – под хумора и иронията прозира тъгата. Хуморът изобилства, избран умишлено, за да накара читателите, през призмата на смеха, да се припознаят в ситуациите, да си спомнят за приятел, на когото му се случило същото и да видим нашето общество и  времето, в което живеем, през спецификата на народопсихологията ни.

Авторът сподели, че всички тези случки ги е описал, за да ни провокира да осмислим ежедневното си поведение и да станем малко по-добри.

Георги Млеканов е от Пазарджик, известен организационен психолог, занимаващ се с мениджмънт, обучение и развитие на персонала. Автор е на статии, свързани с управлението на човешкия капитал и редовно публикува в сайтове, като „HR Manager.bg“, „HR Industry.bg“, „Economy.bg“, както и в личния му сайт businesstraining.bg. Георги работи за социализацията и реализацията в бизнеса на хора от рискови групи.

Leave a Reply