Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Технологиите в живота ни

Под този надслов се проведе вчерашната ни инициатива в Детския отдел, която беше организирана от г-жа Боряна Френска, Мая Дудова и Мариана Петрова и техните възпитаници от Основно училище „Любен Каравелов“ и Основно училище „Стефан Захариев“. Гости на това интересно събитие бяха много учители, родители, представители на Регионалното управление на образованието в Пазарджик, баби и дядовци. Петокласниците, които бяха „двигател“ на това мероприятие, ни отговориха на много интересни въпроси, свързани с автомобилите, електричеството, интернета, микровълновата печка и много други. Всички разбрахме за ползата и вредата от новите технологии, на които сме подчинени в днешния ден.

Имахме възможност да чуем и как ще се промени живота ни без една седмица електричество, какво носи промяната в климата днес, какво обича Земята и още много интересни и актуални факти. Учениците от ОУ „Стефан Захариев“ бяха влезли в ролята на Александър Бел, Тесла и други, оставили ярка следа в технологичния свят.

Поздравления за госпожите Петрова, Дудова и Френска за перфектната организация и чудесното представяне на техните ученици!

В Детския отдел ви очакваме отново с подобни интересни и актуални теми!

 

Leave a Reply